• Fri. Jul 19th, 2024

Bambus

BySimon Kjaer

May 18, 2022

En bar have er selvfølgelig meget kedelig og desuden er det lidt svært at slappe af udenfor i en bar have. Hvordan gør du din have til et sted at slappe af? Det er muligt med en smuk bambushæk!

Fargesia-bambusen har en stor fordel i forhold til mange andre bambusarter: denne plante er ikke udbredt, og rødderne vokser ikke i alle retninger. Det betyder, at naboerne, din smukke dam og pænt anlagte terrasse ikke får uventet besøg af vildfarne bambusrødder.

Dette gør denne bambus meget populær som hækplante, men er også ofte plantet i en gruppe eller solitær.

Bambushækken: unikt og beroligende udseende 

En bar have er selvfølgelig meget kedelig og desuden er det lidt svært at slappe af udenfor i en bar have. Hvordan gør du din have til et sted at slappe af?

Det er muligt med en smuk bambushæk! Ikke alene skaber du et smukt grønt miljø med en bambushæk, men du får også mere privatliv og læ som en bonus. Bambus Fargesia har et specielt og beroligende udseende.

Det skyldes de smukke stængler med spidse blade, men også på grund af den raslende lyd, som bladene gnider mod hinanden, når vinden blæser. På grund af sit udseende er en Fargesia murieliae hæk ideel til en moderne eller orientalsk have.

På grund af den brede vækstvane er det ikke muligt at skabe en smal og formel bambushæk. I så fald er det bedre at vælge for eksempel en nåletræshæk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *